Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit

Een one-stop-shop voor bedrijfscatering​

Naast maaltijdboxen voor gezinnen start Foodbag nu ook met een aanbod voor bedrijven. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen thuis, maar ook op kantoor van een gezonde maaltijd kan genieten. 

Er is veel vraag naar gezonde voeding op het werk en wij bundelen al onze diensten daarom in een handige one-stop-shop. Zo kan je bij ons terecht voor een gezonde klaargemaakte werk- of zakenlunch, snacks, drinks en fruit. Het enige wat jij moet voorzien is een microgolfoven en voldoende plaats in de koelkast!

Maak jij het verschil als bedrijf?

Canteen by Foodbag
Bedrijfs catering gezonde lunch
gezonde lunch werk Sandra Bekkari
Bedrijfs catering gezonde lunch

Lunchen met Sandra Bekkari

Elke week zetten we één Sanagerecht van voedingsconsulente Sandra Bekkari op het menu. Ze bewijst dat gezond en evenwichtig eten ook lekker kan zijn. Al haar gerechten worden ontwikkeld volgens de Sanamethode. Wil je hierover meer te weten komen? Vraag jouw (digitale) keynote met Sandra Bekkari aan.

Whealty workplace met Springbok Coaching

Investeren in de gezondheid van je medewerkers zorgt voor een positieve dynamiek in jouw organisatie. Het creëert meer betrokken en gelukkigere medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, voor hun collega’s en voor hun klanten. Wij bieden verschillende inspiratiepakketten aan in samenwerking met Springbok Coaching, dé expert in gezondheidsmanagement op het werk.  Boek een (digitale) keynote op maat van je organisatie en inspireer je mensen in hun aanpak naar een gezondere levensstijl.

Brecht Buysschaert - Springbok Coaching
Bedrijfs catering gezonde lunch
Canteen by Foodbag
Bedrijfs catering gezonde lunch

Eigen koeriersdienst

We leveren je Canteen-pakket bij jou op kantoor, zo hoef jij je daar al niet druk om te maken en kan je rustig verder vergaderen met de collega’s of die ene conference call afwerken. We werken ook zo duurzaam mogelijk door onze eigen koeriersdienst in te schakelen. Zij stippelen de meest strategische en efficiënte routes uit om zonder omwegen tot bij jou te komen.

Partnerships
Echt Belgisch & kwalitatief

Canteen bij jou op het werk?

Bestel dan maandag vóór 16u, voor een levering op dinsdagvoormiddag.
We leveren GRATIS al vanaf 60 EUR. 

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Krijg 15 euro korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 15 korting op je eerste bestelling vanaf € 75. Je ontvangt wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven.
Ik ga akkoord dat Canteen mijn gegevens opslaat en gebruikt om mij voor deze doeleinden te contacteren in overeenstemming met het privacybeleid.

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Met de kortingscode CANTEEN15 krijg je € 15 korting op je eerste bestelling.