Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit
Jouw bedrijfskantine
van de toekomst

Een one-stop-shop voor bedrijven​

Naast maaltijdboxen voor gezinnen start Foodbag nu ook met een aanbod voor bedrijven. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen thuis, maar ook op kantoor van een gezonde maaltijd kan genieten. 

Er is veel vraag naar gezonde voeding op het werk en wij bundelen al onze diensten daarom in een handige one-stop-shop. Zo kan je bij ons terecht voor een gezonde klaargemaakte lunch, snacks, drinks en fruit. Het enige wat jij moet voorzien is een microgolfoven en voldoende plaats in de koelkast!

Maak jij het verschil als bedrijf?

CANTEEN MIX COVER ZONDER TEKST-082
CANTEEN PICNIC 2 -100
Sana
CANTEEN PICNIC 2 -100

Sana-proof lunchen

Elke week zetten we één Sana-gerecht van voedingsconsulente Sandra Bekkari op het menu. Ze bewijst dat gezond en evenwichtig eten ook lekker kan zijn. Al haar gerechten worden ontwikkeld volgens de Sanamethode. Wil je hierover meer te weten komen? Vraag jouw (digitale) keynote met Sandra Bekkari aan.

Eigen koeriersdienst

We leveren je Canteen-pakket bij jou op kantoor, zo hoef jij je daar al niet druk om te maken en kan je rustig verder vergaderen met de collega’s of die ene conference call afwerken. We werken ook zo duurzaam mogelijk door onze eigen koerierdienst in te schakelen. Zij stippelen de meest strategische en efficiënte routes uit om zonder omwegen tot bij jou te komen.

FBG 20 197b-187
CANTEEN PICNIC 2 -100

Partnerships
Echt Belgisch & kwalitatief

Canteen bij jou op het werk?

Bestel dan maandag vóór 18u, voor een levering op dinsdagvoormiddag.
We leveren GRATIS al vanaf 60 EUR. Tenzij je een Canteen-punt bent, dan leveren we al GRATIS vanaf 1 gerecht.

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Welkom bij Canteen by Foodbag!

Onze website is helemaal vernieuwd. Vanaf nu kan je bestellen tot maandag 18u voor een levering op dinsdagvoormiddag.

Hiernaast kan je ook bestellen voor meerdere weken, zijn er extra betaalopties, kan je de frequentie van jouw abonnement kiezen en kan je je registeren als Canteen-punt.