Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit

Klant aan het woord: WATT The Firms

SMARTMAT

“De kant-en-klaarmaaltijden van Canteen zijn dé oplossing om onze leden een gezonde, lekkere en betaalbare lunch te presenteren.”

Wouter Braeckman

WATT The Firms (WTF) is een inspirerend bedrijvencentrum op wandelafstand van het Gentse stadscentrum. Deze plek is dé creatieve en innovatieve hotspot van de toekomst. En Canteen by Foodbag is de betaalbare oplossing voor gezonde en lekkere lunches die perfect past in het futureproof concept van WTF. 

Creatieve werk- en ontmoetingsplek

WTF verhuurt verschillende kantoorruimtes aan bedrijven en cowerkers. Er is voor elk wat wils: een kantoor van klein tot groot, een gedeelde ruimte met flexibele werkplekken en meetingrooms én zelfs een hypermoderne eventlocatie in hartje Gent.

In dit bruisend bedrijvencentrum zorgt community manager Wouter Braeckman en zijn team voor alle praktische zaken. En ja, een partner vinden die gezonde, lekkere en betaalbare kant-en-klaarmaaltijden levert voor zijn leden, hoort daar ook bij. 

Lunchplek van de toekomst

En zo geschiedde het dat community manager Wouter en onze projectmanager Sarah samen rond de tafel gingen zitten, én WATT The Firms lanceerden als eerste Canteen-punt in België.

Een futureproof samenwerking met veel voordelen: nu kunnen de leden zelf gezonde, verse en kant-en-klare lunches bestellen én afrekenen op de Canteen-website voor een levering aan het onthaal.

Dat kan al

  • vanaf één lunch,
  • tegen het voordelig bedrijfstarief,
  • ook met betaling via elektronische maaltijdcheques van Sodexo en Monizze én
  • zonder extra leveringskosten.

Kortom: eenvoudig en slim geregeld voor alle partijen.

Samen eten?

Eén van de voordelen van cowerken is netwerken in een ongedwongen sfeer. Zo leer je nieuwe mensen kennen, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen of partnerships. En hoe kan dat beter dan tijdens een lunchke

Wetenschappelijk studies zijn het eens over de positieve effecten van samen eten. En wedden dat jij, als ervaringsdeskundige, het daar volmondig mee eens zal zijn!? We zetten dus de voordelen, van zo rond de klok van twaalf even samen te zitten met je collega’s, voor je op een rij.

  • Zien eten, doet eten. Je eet beter in gezelschap. Ja, zelfs die groenten die je normaal links laat liggen, eet je in het bijzijn van je team sneller en smakelijk op.

 

  • Samen eten met je collega’s kan helpen om spanning op de werkvloer te verminderen. Vind je het moeilijk om de aandacht te verleggen na een verhitte discussie? Begin meteen over wat er op je bord ligt. Kakel wat door én … opgelost! 
  • Samenwerken lukt beter met mensen die je goed kent, dus profiteer van de middagpauze om je collega’s beter te leren kennen. Bovendien weet je meteen wat er leeft op andere diensten.

 

  • Samen eten kan leiden tot gezondere voedingskeuzes. En jij – als werkgever, happiness coach, HR-manager of work bestie – kan hier een positieve sturing aan geven. Hopla, ga nog eens met de fruitmand rond! 

Interesse in een samenwerking?

Wil jij net als de community manager van WTF ook lekkers van Canteen in jouw bedrijfskantine? Neem dan vrijblijvend contact op met onze projectmanager Sarah en dan werken we een formule op maat voor je uit. 

Liever eerst proeven? Kijk, watertand en kies je lunches met een klik. Met de kortingscode terugnaarhetwerk krijg je 10% korting op je eerste bestelling. De code is geldig tot en met 30 september 2021. Tot snel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Gerelateerde posts

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox.

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Krijg 15 euro korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 15 korting op je eerste bestelling vanaf € 75. Je ontvangt wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven.
Ik ga akkoord dat Canteen mijn gegevens opslaat en gebruikt om mij voor deze doeleinden te contacteren in overeenstemming met het privacybeleid.

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Met de kortingscode CANTEEN15 krijg je € 15 korting op je eerste bestelling.