Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit

Klant aan het woord: Egelke

Bedrijfs catering fruit

“Het fruitabonnement van Canteen? Wel, da’s elke week opnieuw genieten van eersteklas seizoensfruit tijdens onze pauzes op het werk. Even de schakelaar uit om er daarna weer flink tegenaan te gaan.”

Bryan Brouckaert

Bryan Brouckaert is de oprichter van Egelke elektriciteitswerken in Denderleeuw. Bryan en zijn team lossen al je elektriciteitsproblemen op. En voor lekkers tijdens hun pauzes kloppen ze aan bij Canteen by Foodbag.

Egelke

Fruit

Eet jij – net als Bryan en zijn makkers – vaak fruit? Slim! Zo krijgt je lijf veel essentiële voedingsstoffen binnen. Want fruit is goed voor je gezondheid en vermindert het risico op verschillende chronische ziekten.

Nog geen dagelijkse gewoonte? Bestel dan al deze voordelen voor jouw lichaam en dat van je collega’s met ons premium pakket seizoensfruit: lekker, vers en boordevol vitamines. Dat kan éénmalig of op regelmatige basis als abonnee. Jij beslist!

Twee stuks pauze alsjeblief

Bryan ervaart dagelijks dat het nemen van pauzes je werkdag productiever en efficiënter maakt. Ook onderzoek toont aan dat mensen die regelmatig pauzes nemen op het werk, meer gedaan krijgen. Perfect! Want de Hoge Gezondheidsraad adviseert je om 250 gram fruit per dag te eten en dat komt overeen met twee stukken fruit per dag.

Alle fruitjes zijn natuurlijk niet even groot. Denk aan een appel of een peer als ideale portiegrootte. Maar je kan evengoed een handvol kersen, een dikke plak ananas of kommetje vol aardbeien of bessen verslinden tijdens je pauze. 

Fruit jezelf weetjes

Bedrijfs catering fruit
  • Reset je brein in een wip tijdens slopende werkuren met blauwe of rode bessen, frambozen en ander zomerfruit. Weg middagdip, hallo focus!
  • Dagelijks een vitamine C-rijke appel eten, verhoogt je longcapaciteit en vergroot je weerstand. En dat allemaal zonder fysieke inspanning. Kortom: mini-moeite, maxi-resultaat.
  • Bananen en (sinaas)appels bevatten fructose, dat is een natuurlijke stof die je lichaam een instant energieboost geeft. Zo krijg je jezelf in een mum van tijd opnieuw scherp en alert voor die belangrijke vergadering of zoommeeting.
  • Wist je dat die sappige peer minder calorieën bevat dan een appel? En eet je ‘m ongeschild, dan is ie bijzonder vezelrijk. Dat is goed voor het verlagen van je cholesterol en dan helpt het ook een beetje tegen zure collega’s (Oeps, dat laatste is niet bewezen, maar daarom niet minder waar, toch?).
Bedrijfs catering fruit

Tip van Bryan, de man achter Egelke

“Als je je abonneert op een wekelijks pakket met drankjes, snacks of fruit, kan je je bedrijf registreren als Canteen-punt. Dat heb ik ook gedaan. Zo kunnen mijn teamleden zelf ook gezonde en verse lunches bestellen en afrekenen op de Canteen-website voor levering bij ons op kantoor. Superhandig! Net zoals mijn team trouwens ;-).”

Bryan Bouckaert

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Gerelateerde posts

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox.

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Krijg 15 euro korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 15 korting op je eerste bestelling vanaf € 75. Je ontvangt wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven.
Ik ga akkoord dat Canteen mijn gegevens opslaat en gebruikt om mij voor deze doeleinden te contacteren in overeenstemming met het privacybeleid.

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Met de kortingscode CANTEEN15 krijg je € 15 korting op je eerste bestelling.