Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit

Contact

Canteen by Foodbag is een product van Smartmat nv

Contactgegevens:
Regine Beerplein 1 bus 2017
2018 Antwerpen

BTW BE 0841.142.626

Heb je een vraag? We zijn er voor jou!

Je kan ons elke werkdag bereiken van 9u tot 17u.

Veelgestelde vragen

Bestellingen & abonnement

We leveren in heel Vlaanderen en Brussel. Ben je van een andere regio? Contacteer ons via hello@canteen.be

Ja, dit kan voor fruit, snacks & drinks. Kies hier jouw abonnement. 

Je kan kiezen tussen losse bestellingen of wekelijkse leveringen. Je hebt altijd de mogelijkheid je abonnement te wijzigen overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

Je kan kiezen tussen losse bestellingen of wekelijkse leveringen. Je hebt altijd de mogelijkheid je bestelling te annuleren overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

De factuur bezorgen we jou per mail na de levering van jouw bestelling. Je kan de facturen ook terugvinden in jouw account.

Gerechten

De houdbaarheid van het gerecht staat vermeld op het witte label onderaan. Om de kwaliteit en versheid te garanderen raden wij aan de gerechten binnen de 1 à 3 dagen te consumeren. 

Je eet de maaltijd best zo vers mogelijk op, dat is net de kwaliteit van onze formule. Vers = altijd het lekkerst.

Leveringen & betaling

We leveren GRATIS al vanaf 60 EUR. Tenzij je een Canteen-punt bent, dan leveren we al GRATIS vanaf 1 gerecht.

Verantwoorde distributie vraagt meer planning. Daarom leveren we 1x per week op dinsdagvoormiddag tussen 8u30 en 12u30 gekoeld bij jou op kantoor.

Op maandagavond zal je een bevestigingsmail van onze koerierdienst krijgen met daarin het exacte levermoment. Op de leverdag zelf zal je een SMS ontvangen zodra je bestelling onderweg is. Je kan de levering steeds volgen via de Track & Trace-link die je ontvangen hebt via mail op maandagavond.

Ondertussen plannen we ook om elke werkdag te kunnen leveren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en zo blijf je op de hoogte!

Je kan jouw bestelling herroepen op basis van je herroepingsrecht als consument vermeld in onze algemene voorwaarden.

Klachten

Heb je een klacht, een vraag of opmerkingen over je levering, breng onze klantendienst dan zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Je kan ons elke werkdag bereiken van 9u tot 17u.

09 396 42 77
 hello@canteen.be

Binnen Europa werd een online platform opgezet om klachten van consumenten te behandelen over online-dienstverlening. Indien wij niet op een gepaste wijze hebben gereageerd op een klacht, dan kan u altijd van dit platform gebruik maken. U vindt dit platform en bijhorende uitleg via deze link.

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Krijg 15 euro korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 15 korting op je eerste bestelling vanaf € 75. Je ontvangt wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven.
Ik ga akkoord dat Canteen mijn gegevens opslaat en gebruikt om mij voor deze doeleinden te contacteren in overeenstemming met het privacybeleid.

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Met de kortingscode CANTEEN15 krijg je € 15 korting op je eerste bestelling.