Login of registreer om een bestelling te plaatsen
Word Canteen-punt en nodig jouw medewerkers uit

One-stop-shop voor bedrijfscatering

Canteen by Foodbag
Canteen by Foodbag

Evenwichtige lunch

Op dinsdag en donderdag voorzien wij jou van gezonde en gevarieerde kant-en-klare werk-of zakenlunches. We hebben een wisselend weekmenu met een mix van salades, soepen, healthy comfort food en gerechten van voedingsconsulente Sandra Bekkari.  Elke week kies je uit een reeks van vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Is je bedrijf geregistreerd als Canteen-punt? Dan kunnen je medewerkers ook zelf hun lunches bestellen en afrekenen in onze one-stop-shop. Het enige wat jij moet voorzien is een microgolfoven en voldoende plaats in de koelkast.

Smaakvol fruit

Voor onze fruitpakketten kiezen we voor seizoensgebonden en biologisch waar mogelijk. We zorgen er ook voor dat alles hapklaar is zodat het geen plakboel wordt aan je bureau. We voorzien zoveel mogelijk lokale producten maar voor de afwisseling bezorgen we je ook af en toe een stukje exotisch fruit. Vitamientjes en energie, here we come! Per pakket voorzien we 5 kg smaakvol premium fruit. Kies je voor een abonnement dan krijg je er een leuke Canteen by Foodbag kist bij.

Canteen by Foodbag
Canteen by Foodbag
Canteen by Foodbag
Canteen by Foodbag

Voedzame snacks

Snacks hoeven niet altijd ongezond te zijn. Wij stellen graag een gevarieerd assortiment voor je samen. Ons pakket zit vol gedroogd fruit, noten en snacks met minder vetten, maar veel eiwitten. En dat zowel vegan, raw als glutenvrij. Voor elk wat wils! Per pakket voorzien we een mix van 50 snacks. Kies je voor een abonnement, dan krijg je er een leuke Canteen by Foodbag kist bij.

Verfrissende drinks

Graag eens iets anders drinken dan water? De drankjes van Canteen zijn allemaal gemaakt van 100 % natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleurstoffen, smaken of bewaarmiddelen. Per pakket voorzien we een mix van verrassende en dorstlessende drinks. Bestel éénmalig of kies voor een abonnement.

Canteen by Foodbag
Canteen by Foodbag

Canteen bij jou op het werk?

Bestel dan maandag vóór 16u, voor een levering op dinsdagvoormiddag.
We leveren GRATIS al vanaf 60 EUR. 

Canteen_gezonde_lunch_sfeer
Bestelling

Krijg 15 euro korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 15 korting op je eerste bestelling vanaf € 75. Je ontvangt wekelijks de beste acties en lunchinspiratie in je mailbox. Je kan je hiervoor altijd uitschrijven.
Ik ga akkoord dat Canteen mijn gegevens opslaat en gebruikt om mij voor deze doeleinden te contacteren in overeenstemming met het privacybeleid.

Je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Met de kortingscode CANTEEN15 krijg je € 15 korting op je eerste bestelling.